Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: panosgn@yahoo.com Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. Αν από το περιεχόμενο του ιστολογίου μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε μας για την αφαίρεσή του. | 6/7/2022 | Καλό καλοκαίρι σε όλους! | Να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες για το χειμώνα | Αν κάποιος σύνδεσμος δε λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε μας με e-mail για να το διορθώσουμε|

Επικοινωνία2

| 1/5/2022 | Συνεχώς νέες εκπλήξεις σε εκπαιδευτικό υλικό | Αν στο κατέβασμα των βιβλίων δε δουλεύει το name: xrhsths123 και το password: pass1234 αλλάξτε το name σε: xrhsths124 και το password σε: pass124 | Καλό διάβασμα |

banner

Panosgn Panosgn

banner-06

banner-06

menu

Μήνυμα διαχειριστή

Μήνυμα διαχειριστή

Ευχές

Ευχές
Ευχές

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Στις 11 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία.


Reblogged from: http://www.ramnousia.com

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία για τους μαθητές, όπως έκανε γνωστό μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Δημήτρης Χασάπης.

Σύμφωνα με τον κ. Χασάπη, αν και εξετάστηκε το ενδεχόμενο να γινόταν η έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα), δεν κατέστη εφικτό, καθώς οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο είναι αρκετά χρονοβόρες, οπότε η ιδέα απορρίφθηκε.


Εξάλλου, είχε γίνει πρόταση στο υπουργείο να γίνει η έναρξη της σχολικής χρονιάς μετά τις εκλογές, αλλά και αυτή απορρίφθηκε, καθώς δεν θα μπορούσε να συμπληρωθεί μέχρι τέλος Μαΐου το διδακτικό έτος και, πρακτικά, θα σήμαινε τη μεταφορά του κλεισίματος των σχολείων τον Ιούνιο και την διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων τον Ιούλιο.

Πάντως, το άνοιγμα των σχολείων φαίνεται ότι θα βρει το υπουργείο εν μέσω της διαδικασίας της καταγραφής των κενών των εκπαιδευτικών, καθώς δεν υπάρχει ακόμη επίσημη καταμέτρησή τους. «Έχουμε κάνει μια εκτίμηση που είναι πολύ χαμηλότερη της αρχικής (σ.σ. η αρχική εκτίμηση ήταν της τάξεως των 20.000 κενών). Αυτή τη στιγμή, περιμένουμε την τεκμηριωμένη καταγραφή των αναγκών από τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης», ανέφερε σχετικά ο κ. Χασάπης, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια αναφορά στον πιθανό αριθμό των κενών.

Όσον αφορά τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών, σύμφωνα με το υπουργείο, υπηρεσιακά οι διαδικασίες είναι στο τελευταίο στάδιο, ενώ οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών έχουν προχωρήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...