Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: panosgn@yahoo.com Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. Αν από το περιεχόμενο του ιστολογίου μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε μας για την αφαίρεσή του. | 11-6-2018 | Καλό καλοκαίρι σε όλους. | Αν κάποιος σύνδεσμος δε λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε μας με e-mail για να το διορθώσουμε|

Επικοινωνία2

| 05-07-2018 | Κάθε μέρα και νέες εκπλήξεις σε εκπαιδευτικό υλικό | Αν στο κατέβασμα των βιβλίων δε δουλεύει το name: xrhsths123 και το password: pass1234 αλλάξτε το name σε: xrhsths124 και το password σε: pass124 | Καλό διάβασμα |

banner

Panosgn Panosgn

banner-06

banner-06

menu

Μήνυμα διαχειριστή

Μήνυμα διαχειριστή

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Μαθήματα Γαλλικών - Μάθημα 4. Η ώρα.


Λοιπόν, το ζητήσατε, το υλοποιήσαμε. Μαθήματα Γαλλικών για όλους.
Συνεχίζουμε σήμερα με το τέταρτο μάθημα. Μαθαίνω την ώρα.
Καλή διασκέδαση!

[Κάντε κλικ επάνω στη φωτογραφία για να δείτε την υπόλοιπη ανάρτηση.]
Διαβάζουμε τα κείμενα και παρακολουθούμε τα video που ακολουθούν, με τη σειρά. Είναι όλα σχετικά με την ώρα και την εκμάθησή της. Κάποια από αυτά είναι και λίγο πιο προχωρημένα. Στο τέλος να είστε σίγουροι ότι θα ξέρουμε να λέμε τι ώρα είναι "φαρσί".
Μαζέψαμε για σας πολλά video έτσι ώστε να ακούσετε την ώρα από πολλές και διαφορετικές φωνές, αλλά και για να μην σας κουράζει το ίδιο υλικό.
Υπάρχει και μία παραπομπή σε ιστοσελίδα που σας οδηγεί σε μία διαδραστική εφαρμογή για να εξασκηθείτε.


Για να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, για να το τυπώσετε ή για να μπορέσετε να το δείτε μεγεθυμένο (ή μεγεθυσμένο κατά Μπαμπινιώτη) σε πλήρη οθόνη συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.


Για να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, για να το τυπώσετε ή για να μπορέσετε να το δείτε μεγεθυμένο (ή μεγεθυσμένο κατά Μπαμπινιώτη) σε πλήρη οθόνη συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.
Κάνοντας κλικ στην επόμενη εικόνα μεταφέρεστε σε μία ιστοσελίδα με μία διαδραστική εφαρμογή για να εξασκηθείτε. Απλά πηγαίνετε το δείκτη του ποντικιού επάνω από την εικόνα ενός ρολογιού και αφήστε τον. Θα εμφανιστεί το κείμενο στα γαλλικά και θα εκφωνηθεί παράλληλα. Πολύ καλό!

Σας εύχομαι καλή διασκέδαση. Εμείς πάντως διασκεδάσαμε μαθαίνοντας την ώρα. Γεια σας μέχρι το επόμενο μάθημα.
1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...