Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: panosgn@yahoo.com Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. Αν από το περιεχόμενο του ιστολογίου μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε μας για την αφαίρεσή του. | 11-9-2017 | Καλή σχολική χρονιά σε όλους. | Αν κάποιος σύνδεσμος δε λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε μας με e-mail για να το διορθώσουμε|

Επικοινωνία2

| 16-09-2017 | Κάθε μέρα και νέες εκπλήξεις σε εκπαιδευτικό υλικό | Αν στο κατέβασμα των βιβλίων δε δουλεύει το name: xrhsths123 και το password: pass1234 αλλάξτε το name σε: xrhsths124 και το password σε: pass124 | Καλό διάβασμα |

banner

Panosgn Panosgn

banner-06

banner-06

menu

Μήνυμα διαχειριστή

Μήνυμα διαχειριστή

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Διασκεδαστικά παιχνίδια για εξωτερικό χώρο

Reblogged from: http://www.ramnousia.com

Οι βόλτες και οι εκδρομές στην εξοχή με την οικογένεια και φίλους είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία τώρα που είναι καλός ο καιρός και ταυτόχρονα μια αφορμή για έντονη δραστηριότητα, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κινηθούν ελεύθερα στην ύπαιθρο, να παίξουν μπάλα και κυνηγητό και να δείτε τα μαγουλάκια τους να κοκκινίζουν όλο ζωντάνια.
Έχετε σκεφτεί, όμως, ότι θα τους άρεσε πολύ να παίξουν μαζί σας και ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς να τρέξετε ανέμελα και να ξεσκουριάσετε; Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν,  την περίσταση και ανάμεσα στο φαγητό, τις συζητήσεις και τα υπόλοιπα παιχνίδια, μαζέψτε την πιτσιρικοπαρέα, παρασύρετε και τις άλλες μαμάδες και τους μπαμπάδες και παίξτε όλοι μαζί τα παιχνίδια που σας προτείνουμε για αξέχαστη διασκέδαση!
Οι ουρές
Ετοιμάστε λωρίδες από εφημερίδα σε μήκος περίπου 25-30 εκ. Ο κάθε παίκτης στερεώνει μία ουρά πίσω του, στο λάστιχο της μέσης του. Το παιχνίδι αρχίζει και ο καθένας προσπαθεί να πάρει τις ουρές των άλλων χωρίς ταυτόχρονα να χάσει τη δική του. Όποιος, όμως, χάσει την ουρά του βγαίνει από το παιχνίδι, ενώ νικητής είναι εκείνος που μάζεψε τις περισσότερες ουρές.
Το φιδάκι
Δύο παίκτες πιασμένοι χέρι-χέρι θα είναι το φιδάκι και αρχίζουν να κυνηγούν τους υπόλοιπους. Όποιος πιάνεται, ενώνεται κι αυτός με το φιδάκι και το φίδι, μεγαλύτερο τώρα, συνεχίζει το κυνήγι. Το φιδάκι απαγορεύεται να χωριστεί, δηλαδή να αφήσουν οι παίκτες τα χέρια τους. Πρέπει να υπάρχει καλός συγχρονισμός, αφού όσο το φίδι μεγαλώνει γίνεται πιο δυσκίνητο και μετακινείται πιο δύσκολα, αλλά και πιο διακεδαστικά!
Τα μανταλάκια
Στερεώστε ο καθένας ισάριθμα μανταλάκια πιασμένα στα ρούχα σας και αρχίστε το παιχνίδι! Προσπαθήστε να πάρετε τα μανταλάκια των άλλων για να τα κρεμάσετε πάνω σας. Όποιος μείνει χωρίς μανταλάκια στα ρούχα του βγαίνει από το παιχνίδι. Κερδίζει φυσικά εκείνος που έχει μαζέψει και κρεμάσει στα ρούχα του τα περισσότερα μανταλάκια.
Μονομαχία με μπαλόνια
Φουσκώστε μπαλόνια και με ένα σκοινί δέστε ο καθένας ένα μπαλόνι στον αστράγαλό του. Το παιχνίδι ξεκινάει και ο καθένας προσπαθεί να πατήσει και να σκάσει τα μπαλόνια των άλλων, προστατεύοντας το δικό του. Ο τελευταίος που μένει με το μπαλόνι στο πόδι του είναι ο νικητής.

Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...