Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: panosgn@yahoo.com Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. Αν από το περιεχόμενο του ιστολογίου μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε μας για την αφαίρεσή του. | 6/7/2022 | Καλό καλοκαίρι σε όλους! | Να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες για το χειμώνα | Αν κάποιος σύνδεσμος δε λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε μας με e-mail για να το διορθώσουμε|

Επικοινωνία2

| 1/5/2022 | Συνεχώς νέες εκπλήξεις σε εκπαιδευτικό υλικό | Αν στο κατέβασμα των βιβλίων δε δουλεύει το name: xrhsths123 και το password: pass1234 αλλάξτε το name σε: xrhsths124 και το password σε: pass124 | Καλό διάβασμα |

banner

Panosgn Panosgn

banner-06

banner-06

menu

Μήνυμα διαχειριστή

Μήνυμα διαχειριστή

Ευχές

Ευχές
Ευχές

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

5 ασκήσεις για γυμναστική στο σπίτι

Reblogged from: http://www.ediva.gr

Θέλετε να γυμναστείτε, να διώξετε τα περιττά κιλά και φτιάξτε τέλειο σώμα, που όλοι θα ζηλεύουν, αλλά πρέπει να το κάνετε στο σπίτι. 
Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με τη φροντίδα και την υγεία του σώματός σας στο σπίτι. Διαμορφώνοντας ελαφρώς το καθιστικό σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα χώρο, ώστε να γίνει το προσωπικό σας, μίνι γυμναστήριο. Αφιερώνοντας καθημερινά λίγο χρόνο για να κάνετε κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, θα σας κάνει να δείτε αποτελέσματα στο σώμα σας, ανάλογα με εκείνα του γυμναστηρίου. Και μην ξεχνάτε, με τον κατάλληλο συνδυασμό γυμναστικής και διατροφής όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Με την καλή έννοια πάντα!

Ασκήσεις για απώλεια βάρους

Προβολές


Σταθείτε με τα πόδια σας στο πλάτος των γοφών και τα χέρια στους γοφούς. Κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός με το δεξί πόδι και χαμηλώστε αργά το σώμα σας μέχρι το δεξί γόνατο να είναι λυγισμένο περίπου 90 μοίρες. Σπρώξτε πίσω και επαναλάβετε με το αριστερό πόδι.

Καθίσματα με αναπήδηση


Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών και στραμμένα προς τα εμπρός. Αγγίξτε ελαφρά τα δάχτυλά σας πίσω από τα αυτιά για να επεκταθεί το άνοιγμα των χεριών. Λυγίστε τα γόνατα και στη συνέχεια κάντε ένα εκρηκτικό άλμα όσο πιο ψηλά μπορείτε. Προσγειωθείτε όσο πιο απαλά μπορείτε στα δάχτυλα των ποδιών και αμέσως επαναλάβετε.

Squat


Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά, έτσι ώστε τα δάχτυλα των ποδιών να είναι στραμμένα προς τα έξω. Σπρώξτε τους γοφούς προς τα πίσω και χαμηλώστε το σώμα σας μέχρι οι μηροί να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Μείνετε για λίγο και μετά σπρώξτε το σώμα σας πίσω στην αρχική του θέση. Αν θέλετε να δυσκολέψετε την άσκηση, κατά την ανύψωση κάντε ένα άλμα.

Ασκήσεις για πόδια




Σταθείτε με τα πόδια λίγο ανοιχτά και τα χέρια στο πλάι. Στη συνέχεια, σηκώστε τα χέρια σας στο ύψος των ώμων και πάνω από το κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα κάνετε πηδηματάκια, ανοίγοντας τα πόδια σας. Χωρίς παύση, επαναλαμβάνετε αυτή την κίνηση.


Εναλλακτική άσκηση για κοιλιακούς και γοφούς



Καθίστε στο πάτωμα με τα πόδια σας μπροστά, τα γόνατα λυγισμένα και τις φτέρνες λίγο πιο πάνω από το πάτωμα. Τεντώστε τα χέρια σας ίσια μπροστά, με τις παλάμες ενωμένες. Σιγά-σιγά στρέψτε τον κορμό σας προς τα δεξιά. Μείνετε και έπειτα επαναλάβετε προς τα αριστερά. Συνεχίστε την εναλλασσόμενη κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...